office@janproject.ro

Proiectare instalatii de stins incendiu si sisteme de securitate

Proiectare instalatii de stins incendiu cu hidranti

Serviciile de proiectare instalatii de stins incendiu cu hidranti contin: proiectare instalatii de stingere ca apa, sistem tip hidranti, dimensionare rezervoare de apa incendiu hidranti si statii de pompare incendiu pentru hidranti.

Proiectare instalatii de stins incendiu cu sprinklere / drencere

Proiectarea de instalatii de stins incendiu cu sprinklere / drencere contine proiectare instalatii de stingere cu apa, sistem tip sprinklere/drencere, dimensionare rezervoare apa incendiu pentru sprinklere si statii de pompare incendiu pentru sprinklere.

  • Autorizatie: A 3711/25.10.2013 – Proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor

Proiectare instalatii de semnalizare alarmare si detectare incendiu

Va oferim servicii de proiectare instalatii de semnalizare alarmare si detectare care contin: proiectarea instalatiilor electrice de semnalizare, detectare, avertizare incendiu conform noilor normative in viigoare.

  • Autorizatie: A 3687/15.10.2013 – Proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare,alarmare si alertare in caz de incendiu

Proiectare instalatii de desfumare incendiu

Serviciile de proiectare instalatii de desfumare incendiu contin proiectare instalatii de ventilatie mecanica pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti.

  • Autorizatie: A 5365/16.12.2015 – Proiectare a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, cu exceptia celor de tip natural-organizat

Proiectare instalatii sisteme de securitate

  • Proiectare sisteme de televiziune circuit inchis (TVCI)
  • Proiectare sisteme de detectie si semnalizare la efractie si control acces